6 цветови со кои може да го означите почетокот на пролетта


6 цветови со кои може да го означите почетокот на пролетта

На денот на почетокот на пролетта, одлучивме да издвоиме 6 цветови со кои ќе и кажете топло „добредојде“.

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-001_copy.jpg

Откажете се од розите и стандардното зеленило, а за сметка на нив во домот внесете некој од овие предлози.

Во топчиња желе или вода, во стаклен сад или декоративна керамика, оставаме на вас:

1. Божури

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-1.jpg

2. Виолетов јоргован

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-2.jpg

3. Лалиња

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-3.jpg

4. Бели маргарити

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-4.jpg

5. Магнолии

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-6.jpg

6. Мимози

7-cvetovi-so-koi-moze-da-go-oznacite-pocetokot-na-proletta-7.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Цветна градина во близина на Милано, со посадени 250 илјади лалиња (фо... Огромна градина која брои 250 илјади лалиња од 183 различни видови, ќе ја краси ...
Цвеќиња со најубав мирис за вашата градина Овие цвеќиња ќе ви помогнат покрај боја, да додадете и неодоливи мириси во вашат...
5 балконски цвеќиња кои се најлесни за одржување Ништо не го разубавува балконот или терасата како што тоа го прави цвеќето. Иако...