ExpertTV

Фитнес

Дали се препорачува фитнес кај бремени?

Вежбањето го подобрува држењето на телото и здравјето кај трудниците. Со вежби се олеснува самото породување. Полесно да продолжат со тренирање се трудниците кои и пред бременоста вежбале.