Кино претстави


Кино претстави

 

КИНО МИЛЕНИУМ

Адреса: ГТЦ, 1-ви кат, сек. 8 лок. 49; Контакт: 02/3120 389

 

НЕДЕЛА (07.10.):

11:00 - МАЛИОТ БИГФУТ (THE SON OF BIGFOOT)
13:00 - ЛЕГО НИНЏАГО ФИЛМ (THE LEGO NINJAGO MOVIE)
15:00 - АКУШЕРКА (THE MIDWIFE)
17:30 - КИНГСМЕН: ЗЛАТНИОТ КРУГ (KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE)
20:00 - ИСТРЕБУВАЧ 2049 (BLADE RUNNER 2049)
23:00 - АМЕРИКАНСКИ ПЛАТЕНИК (AMERICAN ASSASSIN)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (08.10. - 10.10.):

13:00 - МИЛЕНИУМЦИ (MILLENNIALS)
15:00 - АКУШЕРКА (THE MIDWIFE)
17:30 - КИНГСМЕН: ЗЛАТНИОТ КРУГ (KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE)
20:00 - ИСТРЕБУВАЧ 2049 (BLADE RUNNER 2049)
23:00 - АМЕРИКАНСКИ ПЛАТЕНИК (AMERICAN ASSASSIN)

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (19.10. - 20.10.):

13:00 - НОКТУРАМА (NOCTURAMA)
15:00 - ИСТРЕБУВАЧ 2049 (BLADE RUNNER 2049)
17:30 - ЛЕДЕРФЕЈС: ПОЧЕТОК (LEATHERFACE) - Премиера
20:00 - КОГА ДЕНОТ НЕМАШЕ ИМЕ (WHEN THE DAY HAD NO NAME)
22:00 - СНЕШКО (THE SNOWMAN)

САБОТА - НЕДЕЛА (21.10. - 22.10.):

13:00 - ЛЕГО НИНЏАГО ФИЛМ (THE LEGO NINJAGO MOVIE)
15:00 - ИСТРЕБУВАЧ 2049 (BLADE RUNNER 2049)
17:30 - ЛЕДЕРФЕЈС: ПОЧЕТОК (LEATHERFACE)
20:00 - КОГА ДЕНОТ НЕМАШЕ ИМЕ (WHEN THE DAY HAD NO NAME)
22:00 - СНЕШКО (THE SNOWMAN)

ПОНЕДЕЛНИК (23.10.):

13:00 - НОКТУРАМА (NOCTURAMA)
15:00 - СНЕШКО (THE SNOWMAN)
19:00 – GIFFОNI – ЗАТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ
22:00 - КОГА ДЕНОТ НЕМАШЕ ИМЕ (WHEN THE DAY HAD NO NAME)

ВТОРНИК (24.10.):

13:00 - КОГА ДЕНОТ НЕМАШЕ ИМЕ (WHEN THE DAY HAD NO NAME)
15:00 - СНЕШКО (THE SNOWMAN)
19:00 – ЕХО ФЕСТИВАЛ –отворање на фестивалот на планински филм

СРЕДА (25.10.):

13:00 - НОКТУРАМА (NOCTURAMA)
15:00 - ИСТРЕБУВАЧ 2049 (BLADE RUNNER 2049)
17:30 - ЛЕДЕРФЕЈС: ПОЧЕТОК (LEATHERFACE)
20:00 - КОГА ДЕНОТ НЕМАШЕ ИМЕ (WHEN THE DAY HAD NO NAME)
22:00 - СНЕШКО (THE SNOWMAN)

 

Најнови игри