Скопско - најубавата приказна од Македонија! (видео)


Скопско - најубавата приказна од Македонија! (видео)

Новата реклама на Скопско е духовита проза за тоа како во Македонија се слави животот.

skopsko-najubava-prikazna-od-makedonija-001.jpg

Ова видео ја опишува неодоливата потреба да се сподели убавото со најблиските и да се искористи секоја и најмала причина за славење.

Приказна што охрабрува и потврдува дека не мора да се менуваме за да живееме среќно.

Би можело да ве интересира:

Колку чини просечна македонска свадба? Свадба во Македонија сè уште е традиционална церемонија од која ретко кој се отк...
Кампер возило како главна награда во ГОЛЕМАТА НАГРАДНА ИГРА на Скопско Маса долга над 35 метри, повеќе од 60.000 капачиња од пиво, над 50 члена екипа и...
Среќна Нова година, ви посакува друштвото на „Smoki Friendy“ од Барсел... Или како што би рекле Шпанците – „Feliz año nuevo!“ Дојдовме до точката на ...