Ед Ширан се појави во првата епизода од новата сезона на „Game Оf Thrones“


Ед Ширан се појави во првата епизода од новата сезона на „Game Оf Thrones“

После долго време, конечно пристигна долгоочекуваната прва епизода од седмата сезона на „Game of Thrones“.

ed-shiran-se-pojavuva-vo-prvata-epizoda-od-novata-sezona-na-game-of-thrones-02.png

Во претходните шест сезони, често се случуваше во некоја сцена да се појави некоја позната личност, а за првата епизода од новата сезона изборот падна на пејачот Ед Ширан.

ed-shiran-se-pojavuva-vo-prvata-epizoda-od-novata-sezona-na-game-of-thrones-03.jpg

Ед се појавува во сцената додека Арија Старк јава на коњ низ една шума и се сретнува со група војници, меѓу кои е Ед кој пее во сцената.

ed-shiran-se-pojavuva-vo-prvata-epizoda-od-novata-sezona-na-game-of-thrones-04.jpg

Мислењата на фановите беа поделени. Некои беа пријатно изненадени и пресреќни што се појави Ед во првата епизода, а на дел од нив не им се допадна овој потег на режисерот.

М. В. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дојдете по своите Милијарди: Најдобрата серија за пари и моќ започнува... Првиот е човек со неограничени финансиски средства, а вториот за себе тврди дека...
Сите начини на гледање ТВ серии... Секој од нас има различен стил на гледате телевизија. Некои од нас преферираат д...
Ликовите од „Вовед во анатомија“ во првата сезона vs. сега Поминаа 12 сезони и понекогаш имаме чувство дека за тие долги години ликовите се...