Како изгледаат денес главните актерки од серијата „Очајни домаќинки“? (фото)

Сите актерки имаа одлични изведби во серијата и се закитија со низа награди за тоа.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-01.jpg

Серијата „Очајни домаќинки“ (Desperate Housewives) го раскажуваше животот на четири пријателки кои живеат во предградието и беше најпопуларната американска серија од 2004 до 2012 година, која стекна популарност и низ целиот свет, па и кај нас.

Интересните приказни од секојдневието на Линет, Бри, Сузан и Габриел, па и Еди која сакаше да им го комплицира животот на четирите пријателки, нè тераа со нетрпение да ја очекуваме секоја нова епизода.

Како изгледаат и што прават „очајните домаќинки“ денес?

Фелисити Хофман – Линет Скаво

Линет Скаво беше жестока бизнисменка која се обидуваше да најде баланс помеѓу кариерата и семејниот живот. Силен лик кој се избори со многу животни непогоди.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-02.jpg

Фелисти Хофман е актерката што ја глумеше Линет. Таа денес има завидна актерска кариера и номинации за Oscar, Golden Globe и Independent Spirit Award. Фелисити е водечки лик и во серијата „American Crime“.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-07.jpg

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-08.jpg

Тери Хачер – Сузан Мајер

Сузан Мајер беше слатка девојка од соседството која живееше совршен живот сè додека не откри дека сопругот ја изневерува со секретарката. Подоцна таа ја пронаоѓа својата среќа со еден атрактивен водоводџија и гради живот со него.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-19.jpg

Тери Хачер е актерката што ја глумеше Сузан. Таа стана најдобро продаван писател на New York Times во 2006 година со книгата „Burnt Toast: And Other Philosophies of Life“. Тери е дел од разни серии како „Jake and the Never Land Pirates“, „The Odd Couple“ и „Supergirl“.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-06.jpg

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-09.jpg

Марша Крос – Бри Ван де Камп

Бри Ван де Камп беше невротичен перфекционист која имаше репутација дека сè што прави, прави совршено. Таа е одлична готвачка, која доживеа криза кога нејзиниот брак се распадна и децата ја обвинија дека премногу им врши контрола на сите.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-03.jpg

Марша Крос е актерката што ја глумеше Бри и доби неколку награди за оваа улога. За разлика од останатите таа има помалку филмски улоги потоа, а меѓу нив се „Fatrick“ и „Quantico“.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-05.jpg

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-12.jpg

Ева Лонгорија – Габриел Солис

Габриел Солис беше најмладата домаќинка во серијата, поранешен модел со карактер што тешко се вклопува во рамката. Од жена со афера со градинарот таа на крајот се претвори во предана мајка и сопруга.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-04.jpg

Ева Лонгорија е актерката што ја глумеше Габриел. Таа по серијата изгради одлична кариера и е дел од многу филмови и серии меѓу кои: „Lowriders“, „Devious Maids“, „Empire“ и „Decline and Fall“.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-10.jpg

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-11.jpg

Николет Шеридан – Еди Брит

Еди Брит беше агент за недвижности кој неретко имаше афери со партнерите на другите четири домаќинки и им го комплицираше животот. Најголем проблем имаше со Сузан, а нејзината улога заврши со смрт во серијата.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-13.jpg

Николет Шеридан е актерката што ја глумеше Еди и доби многу награди за улогата. Таа денес не е многу активна, но сè уште се појавува на ТВ екраните во филмови како: „The Christmas Spirit“, „Let's Kill Ward's Wife“ и „All Yours“.

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-14.jpg

kako-izgledaat-denes-glavnite-akterki-od-serijata-ochajni-domakjinki-foto-15.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Каде се денес актерите од серијата „The Sopranos“ - Тони Сопрано почина, ќерка му боледува од мултип... Американската серија The Sopranos првпат почна да се прикажува на 10 јануари 199...
„Не прифаќаше ‘НЕ’ за одговор“ – Четири жени го обвинуваат Расел Бренд, бившиот на Кети Пери, за сил... Имале секс еднаш, а потоа кога не сакале тоа да се случи повторно, актерот ги пр...
Плејбој модел за Леонардо ди Каприо: „Става слушалки на уши за време на секс, стар е и чуден“ „За време на сексот си ставил слушалки за да не ги слуша девојките. Лео е премно...
Чак Норис ја изневерил првата сопруга и добил ќерка - дознал за неа дури 26 години подоцна Додека бил во брак со првата сопруга, Чак Норис имал афера од која добил ќерка. ...
Познати жени кои се маќеи (и ги сакаат децата на сопрузите како свои) „Кога се венчав во Вил, знаев дека и син му е дел од нашето семејство. Потоа нау...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg