Театарски претстави


Театарски претстави - ноември 2016

 

Репертоар на Театар Комедија за ноември 2016

Дата Ден Почеток Претстава
02.11.2016 Среда 20.00ч Нешто пропуштаме
04.11.2016 Петок 20.00ч Лисистрата
06.11.2016 Недела 20.00ч Приказните на заборавените претци
07.11.2016 Понеделник 20.00ч Вардарски пастуви
08.11.2016 Вторник 20.00ч Стујардеси
09.11.2016 Среда 20.00ч Господарот на кукавицата
11.11.2016 Петок 20.00ч Многу врева за ништо

 

Репертоар на Драмски Театар за ноември 2016

Дата Ден Почеток Претстава
08.11.2016 Вторник 20.00ч 1900-иот
09.11.2016 Среда 20.00ч Живот во тесни чевли
10.11.2016 Четврток 20.00ч Јов
11.11.2016 Петок 20.00ч Секс, дрога и рок ен рол
12.11.2016 Сабота 12.30ч Снежана и седумте џуџиња
15.11.2016 Вторник 20.00ч Буре Барут
16.11.2016 Среда 12.300ч Снежана и седумте џуџиња
17.11.2016 Четврток 20.00ч Безљубни
18.11.2016 Петок 20.00ч Чолак
19.11.2016 Сабота 19.00ч Снежана и седумте џуџиња
22.11.2016 Вторник 20.00ч Буре Барут
23.11.2016 Среда 20.00ч Јов
24.11.2016 Четврток 20.00ч Чолак
25.11.2016 Петок 20.00ч 1900-иот
26.11.2016 Сабота 19.00ч Снежана и седумте џуџиња
28.11.2016 Понеделнк 20.00ч ЦРВ - монодрамски приказ
29.11.2016 Вторник 20.00ч Буре Барут
30.11.2016 Среда 20.00ч Ждрело

 

Репертоар на МНТ за ноември 2016

Дата Ден Почеток Претстава
01.11.2016 Вторник 20.00ч СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ
02.11.2016 Среда 20.00ч ЖИВОТОТ НА МОЛИЕР
04.11.2016 Петок 20.00ч РАЗГОВОРИ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ
05.11.2016 Сабота 20.00ч БРАЧНА ИГРА
07.11.2016 Понеделник 20.00ч ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА
08.11.2016 Вторник 13.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
08.11.2016 Вторник 20.00ч СВАДБАТА НА ФИГАРО
09.11.2016 Среда 13.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
09.11.2016 Среда 19.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
10.11.2016 Четврток 21.00ч ЉУБОВНИЦИ
10.11.2016 Четврток 19.00ч МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА
11.11.2016 Петок 19.00ч ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА – Гостува во Народен театар Штип
12.11.2016 Сабота 20.00ч БРАЧНА ИГРА
14.11.2016 Понеделник 20.00ч ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН
15.11.2016 Вторник 20.00ч ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН
16.11.2016 Среда 20.00ч НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ
16.11.2016 Среда 13.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
17.11.2016 Четврток 20.00ч ДЕТОКСИКАЦИЈА
17.11.2016 Четврток 19.00ч ПРЕТПРЕМИЕРА – КВАРТЕТ
18.11.2016 Петок 20.00ч ПРЕМИЕРА – КВАРТЕТ
19.11.2016 Сабота 20.00ч КВАРТЕТ
20.11.2016 Недела 20.00ч ЕЛЕКТРА
21.11.2016 Понеделник 13.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
21.11.2016 Понеделник 20.00ч ЕЛЕКТРА
22.11.2016 Вторник 20.00ч БРАЧНА ИГРА
22.11.2016 Вторник 13.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
23.11.2016 Среда 20.00ч ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН
23.11.2016 Среда 13.00ч СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА
24.11.2016 Четврток 20.00ч РАЗГОВОРИ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ
28.11.2016 Петок 20.00ч НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ
29.11.2016 Сабота 20.00ч БРАЧНА ИГРА
30.11.2016 Недела 20.00ч КВАРТЕТ

 

 

 

 

Најнови игри