21.12.2012 - Крај на светот

kraj-na-svetot-povekjeНајновиот знак кој што беше пронајден во едно жито во Велика Британија можно е да претставува порака за земјата. Знакот што беше пронајден е знак...

 

kraj-na-svetot

...од Мајанскиот календар кој што значи крај на светот кој што според мајанскиот календар би бил на 21 Декември 2012 година.

Според многу луѓе кои што го познаваат мајанскиот календар ова било само една опомена од Вонземјаните до земјата дека се ближи крај на светот.

“Се претпоставува дека е предупредување за пристигнувањето на крајот на светот.

Овој знак е сериозен предупредувач за можниот голем настан во 2012.“ - вели Карен Александер, експерт за оваа појава.

Би можело да ве интересира:

Мистериозна милијардерка: Има 33 години, богата е, а никој не ја знае Како го замислувате животот на милијардерите? Дали во равенката влегуваат слават...
Кафез наместо дом: Како живеат сиромашните во Хонгконг? Хонгконг е еден од најгусто населените градови во светот. Тука каде пешаците се ...
„Кропнувањето“ менува сè: Реални фотографии од туристичките дестинации Реалноста е далеку од она што можете да го видите на Инстаграм фотографиите, пос...

Најнови галерии

najkreativni-reklami-galerijaНајкреативни реклами
на сите времиња
vkusni-manikiri-galerija10 „највкусни“
маникири
katastrofa-fotosop-galerijaФејсбук албум
- Фотошоп срамота
seksi-crvenokosi-galerijaЦрвенокосите
се новиот секс симбол

Најнови игри

Ако си се надевал и не ти се исполнило очекувањето, продолжи да се надеваш.
Талмуд