Најголем онлајн спектакл!

najgolem-onlajn-nastan-povekjeЗа прв пат во Македонија, на 7-ми мај во 20 часот, независно дали сте дома или во движење, ќе можeтe да го проследите првиот онлајн концерт...


najgolem-onlajn-nastan-1

...во живо, на кој премиерно ќе бидат изведени познати македонски поп хитови во изведба на Македонска филхармонија.

Ексклузивниот пренос ќе го овозможат Македонски Телеком и T-Mobile Македонија, како дел од нивниот проект „Интернет насекаде“.

Сите оние кои сакаат да уживаат во ова досега уникатно случување, единствено што треба да направат е да се поврзат на интернет и да пристапат на следниот линк: http://web.maxtv.mk, независно дали се дома или во движење од својот мобилен телефон, или преку бесплатната Telekom HotSpot мрежа распространета на повеќе од 300 локации низ Македонија.

Не заборавајте, на 7 мај, 20 часот, цела Македонија ќе биде на http://web.maxtv.mk да го следи првиот македонски веб концерт досега!

Приклучете се и вие и бидете дел од несекојдневното доживување кое го подготвуваат Македонски Телеком и T-Mobile за сите интернет корисници!

Уживајте во македонските поп хитови и оставајте ги вашите коментари на Facebook профилите на T-Mobilе, MaxTV и на Идивиди на следните линкови: www.fb.com/t.mobile.mk, www.fb.com/idividi.mk и на www.fb.com/mk.maxtv!

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Сета човечка мудрост е собрана во двата збора: чекање и надеж.
Александар Дима (1824-1895)