ВИДЕО: Колку Американци знаат каде е Северна Кореја на мапа?

Колку Американци знаат каде е Северна Кореја на мапа?Не сме сигурни дали видеово е смешно или тажно, дали ги прикажуваат сите одговори или само најглупавите, меѓутоа треба да го изгледате од почеток до крај.