ВИДЕО: Неодолива реакција на детенце кога ќе дознае дека ќе има братче

Неодолива реакција на детенце кога ќе дознае дека ќе има братчеРодителите никогаш не можат однапред да знаат како ќе реагираат нивните деца кога ќе им соопштат дека ќе имаат братче или сестриче. Погледнете ја реакцијата на ова слатко момче кое е пресреќно што ќе стане постар брат.