ВИДЕО: Невеста и нејзиниот татко со легендарен свадбен танц

Невеста и нејзиниот татко со легендарен свадбен танцТатко и ќерка се издвојуваат од останатите кои преферираат традиционални, здодевни танци на свадба и изненадуваат со невообичаен „откачен“ танц.