ВИДЕО: Храбра жена се обидува да направи селфи со бебе ајкула

Храбра жена се обидува да направи селфи со бебе ајкулаОваа жена деифинитивно сака да направи уникатно селфи. Таа навистина се помачи да скроти едно бебе ајкула.