ВИДЕО: Плус сајз модел: „Имам 99 проблеми, но дебелината не е еден од нив“

Плус сајз модел: „Имам 99 проблеми, но дебелината не е еден од нив“Плус сајз моделот Julianna Mazzei вели дека не се срами да позира со малку облека на себе поради вишокот на килограми. Таа е задоволна со својот изглед и тежината на оваа 25-годишна девојка никогаш не ѝ преставувала проблем.