Издржлив е за пријател, но не и за партнер: Кој е најсебичниот хороскопски знак?

Иако е добар пријател и добра личност, како партнер знае да биде ужасен.

izdrzliv-e-za-prijatel-no-ne-i-za-partner-koj-e-najsebicniot-horoskopski-znak-1.jpg

Важи за најпозитивна личност во целиот Зодијак, но кога се работи за љубовна врска е ужасно себичен.

Прво мисли да си ги задоволи своите потреби и се грижи само за своите емоции.

Се работи за Стрелецот.

Стрелецот секогаш сам на себе си е на првото место. Иако ќе се заколне на вечна љубов, тој секогаш гледа што него прво му одговара и како ситуацијата да ја сврти во своја корист.

Ако погрешите, очекувајте да ви мудрува, но во обратен случај - не помислувајте на истото, бидејќи тоа за Стрелецот е најдлабоката емоционална повреда.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Датумот на раѓање одредува: Каков тип на фигура имате? Кој би можел да помисли дека датумот на раѓање може да ја одреди вашата фигура? ...
Без навреда: Кој дефект го има вашиот хороскопски знак? Луѓето се навикнати да читаат на интернет само фини работи и пофалби за својот з...
Африкански хороскоп кој важи за еден од најточните: Кој знак сте вие? Африканската цивилизација е првата која во историјата се интересирала за ѕвездит...