Идеја како да ги искористите кујнските додатоци, кои не ви требаат дома
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 26-07-2017
Гумар 26-07-2017
Пакувач 26-07-2017
Продавач 26-07-2017


Идеја како да ги искористите кујнските додатоци, кои не ви требаат дома

Дали сте свесни колку често купувате апарати за домаќинство, кои многу ретко или воопшто не ги употребувате? Не грижете се, ваквите грешки се случуваат секому, не само на вас, а фотографиите во продолжение се вистински доказ за тоа.

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-2.jpg

Креативните умови решиле да ги искористат сите апарати за домаќинство кои не им се потребни по дома, за да го направат најнесекојдневниот велосипед за достава на сите времиња. Секако, мора да им ја пофалиме оригиналноста.

Дополнително интересна информација е тоа што овој велосипед е во употреба, а компанијата „Deliveroo“ го користи како превозно средство за вршење достава на храна низ Лондон.

Доколку немате идеја што практично да направите со неискористените кујнски додатоци, време е да добиете инспирација.

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-3.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-4.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-5.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-6.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-7.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-8.jpg

ideja-plus-kako-da-gi-iskoristite-kujnskite-gadzeti-koi-ne-vi-trebaat-po-doma-9.jpg

 С. У. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...
Дизајни со кои животот во иднина ќе биде поубав и полесен (фото) Сите имаме листа на работи кои сакаме да ги направиме за животот во иднина да ни...
Најудобните работи некогаш направени (фото) Нема ништо поубаво од топлиот јорган, меките чорапи и дебели џемпери во зима. Но...