Кајли има лузна од жмурка, Рајан Гослинг ѝ е симпатија на Кендал: 10 факти за сестрите Џенер

Големото семејство веќе една деценија доминира на телевизиските екрани, а најмладите сестри пораснаа пред камерите и будното око на јавноста. Сепак, со исклучок на страстните обожаватели на реалното шоу, постојат занимливости за Кајли и Кендал, кои малкумина ги знаат.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-1.jpg

Кон средината на октомври ќе биде десетгодишнината од емитувањето на првата епизода на реалното шоу „Keeping Up With The Kardashians“.

Најмладите членки на семејството, Кајли и Кендал, тогаш имаа 10 и 12 години. Пред камерите ги решаваа домашните задачи и говореа за нивните први симпатии, израснувајќи во едни од најголемите ѕвезди на денешницата.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-2.jpg

Иако нивната постара сестра Ким Кардашијан и понатаму е неприкосновена царица во светот на забавата, двете ѝ се вистинска конкуренција за преземање на тронот.

Малку се нештата кои може да ве изненадат за најпознатите сестри во моментот. Сепак, постојат и неколку занимливи факти, кои повеќето луѓе веројатно не ги знаат за нив.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-3.jpg

Во продолжение, проверете колку добро навистина ги познавате Кајли и Кендал:

1. Кајли Џенер е осма најследена личност на Instagram. На популарната социјална мрежа има 98 милиони следбеници. Кендал, пак, се наоѓа на 11-тото место, а ја следат 84 милиони корисници.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-4.jpg

2. Кајли Џенер има голема лузна на левото бедро. Ја здобила на петгодишна возраст, додека со сестра ѝ Кендал играле криенка, при што таа се повредила на остра шипка.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-5.jpg

3. Мајли Сајрус ѝ е модна инспирација на Кендал Џенер. За стилот на пејачката, таа вели дека претставува симбол за бестрашност.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-6.jpg

4. Од мали нозе, Кајли Џенер мечтае да стане глумица. Нејзината желба е да завладее со Холивуд. Кендал, пак, веќе ги освои модните писти.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-7.jpg

5. Средното име на Кендал Џенер ѝ е Никол. На Кајли, пак, средното име ѝ е Кристен.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-8.jpg

6. Омилените филмови на Кендал Џенер се „The NotebookиMoulin Rouge“. Воедно, актерот Рајан Гослинг е нејзината славна симпатија.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-9.jpg

7. Со 179 сантиметри, Кендал Џенер е највисоката сестра во целото семејство. Висината на Кајли, пак, изнесува 168 сантиметри.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-10.jpg

8. Во училишните денови, Кендал Џенер ги лажела своите врсници дека на третиот кат од куќата имаат лавови и многу скапоцени камења. Веројатно, сакала да воспостави доминација уште од прво одделение.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-11.jpg

9. Вкусот на чоколадо не им е баш најомилен на сестрите Џенер. Кендал мрази сладолед од чоколадо, а Кајли не сака чоколадна торта.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-12.jpg

10. Кајли Џенер е кралица на Snapchat. Таа е најгледаната личност на оваа социјална мрежа.

kajli-ima-luzna-od-zmurka-rajan-gosling-i-e-simpatija-na-kendal-10-zanimlivi-fakti-za-sestrite-dzener-13.jpg

М. А. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Му била прва братучетка, не можела да му прости што зел втора жена – Факти за првата сопруга на Сада... За првата сопруга на Садам Хусеин некои велат дека била подеднакво сурова како н...
Мајка му и сестра му загинаа во сообраќајка, вонбрачно дете со стриптизета - Кој е синот на Џо Бајде... Животот на синот на Џо Бајден, Хантер, е исполнет со скандали, но и трагедии – м...
Се родила додека мајка ѝ била во затвор - Факти за Лејтон Мистер Актерката Лејтон Мистер која се прослави со Gossip Girl не открива многу за прив...
„Оние што длабоко сакаат, никогаш не стареат“ – Најубавите цитати на Жарко Лаушевиќ „Ако луѓето те критикуваат, те понижуваат, викаат по тебе... Само сети се дека в...
Дечко ѝ загинал во сообраќајка, пробала да се самоубие: Трагичниот живот на Сиа Кога Сиа имала 24 години, нејзиниот дечко загинал во сообраќајка. Поради загубат...
„Животот почнува во 30-ите, кога веќе не мора да барате изговори за себе“ - Инспиративни цитати од Џ... „Имам голема слабост – сакам да верувам дека секој човек има и добра страна“ - ц...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg