Најоригиналната честитка за роденден

Сите сте добивале секакви честитки за роденден - искрени, со скриени пораки, јавни, романтични... Ама ваква сигурно не сте имале! Од каде ја црпеле "инспирацијата" никој не може да објасни, но дека е најоригинална, никој не смее да оспори...

najoriginalnata-cestitka-za-rodenden-01

Би можело да ве интересира:
10 Реченици кои жените во брак не сакаат да ги чујат 10 Реченици кои жените во брак не сакаат да ги чујат ...
За некои двојки бракот е вистинско совршенство, но би бил уште подобар и поспокоен доколку некои луѓ...
Семејни фотографии од роденденот на Бијонсе - На јахта, со Џеј Зи и Блу АјвиСемејни фотографии од роденденот на Бијонсе - На јахта, со Џеј Зи и Блу Ајви...
Во екот на озборувањата околу наводниот развод на Бијонсе и Џеј Зи, како и втората бременост, Бијонс...
Најекстремните женски тела помеѓу славните (фото)Најекстремните женски тела помеѓу славните (фото)...
Денес можеме да видиме секакви екстремности - од слаби, ковчести тела, до претерано насобрани масни ...

Препорачано од Facebook