Сиа без перика, на кафе во Лос Анџелес (фото)


Сиа без перика, на кафе во Лос Анџелес (фото)

Се шушка дека Сиа и Кејт Хадсон соработуваат заедно за мјузикл. А, деновиве беа забележани низ Лос Анџелес, на опуштено кафе. Реткост беше што Сиа се појави без препознатливата перика, без многу шминка, облечена во црно.

sia-bez-perika-na-kafe-vo-los-angeles-01.jpg

sia-bez-perika-na-kafe-vo-los-angeles-02.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Пекари на велосипеди низ скопските улици Скопските пекари стануваат се пожешка тема, се појавија од некаде, никој не знае...
Бонтон правило: Шолјата се држи различно кога пиете кафе и чај Кој би рекол? Едната иста шолја треба да ја држите различно зависно од тоа дали ...
Каде возат четворицата пекари на велосипеди? Откако се појавија четворицата пекари со својот необичен велосипед градот наш ст...