Машки фрази за пуштање


Машки фрази за пуштање

maski-frazi-za-pustanje-povekjeКако се пуштаат момците? Кои се нивните нај „финтаџиски“ фрази на кои очекуваат дека ќе паднат девојките? Ех, креативноста во овие случаи не гарантира успех.


Ова се неколку од овие „пуштачки“ фрази:

1. Неодамна пред мене помина жена со детска количка. Јас и довикнав: „Фрли тоа, јас ќе ти направам ново!

2. Имаш име, или може да те викам „Моја“?

3. Твоите родители сигурно произведуваат оружје. Ти си вистинска бомба.

4. Може ли да ми дадеш твоја слика? Сакам да му покажам на Дедо Мраз што сакам.

5. Може ли да го добијам твојот број? Го изгубив својот.

6. Ти си сигурно вонземјанка. Не постојат така убави девојки на Земјата.

7. Какво е чувството да се биде најубава во оваа просторија?

8. Се загубив. Смеам ли да останам со тебе?

9. Во енциклопедија ја пронајдов твојата слика под поимот секси.

10. Си заборави нешто. – Што? - Мене!

Би можело да ве интересира:

Свекрва ти да живее 150 години: Најсмешните македонски клетви На македонската креативност и нема крај. Посебно кога сме инспирирани од љубомор...
Како да глумите дека имате девојка? Очај - ниво 100 (фото) Сите го знаеме другарот кој е вечен ерген, но не затоа што сака. Па, големи се ш...
Неуспешни панорамски фотки од кои ќе се насмеете и уплашите истовремен... Кога сакаме да „фатиме“ поголем дел од просторот пред нас во една фотка, најчест...