Ногата на Анџелина


Ногата на Анџелина

nogata-na-angelina-povekjeК-15 би отпеале „шо мислеше, шо мислеше“, ама веројатно ни самата Џоли нема да знае да им одговори. Во секој случај Анѓа сама си го бараше и си го доби...


...- светот повеќе ја коментира смешната поза отколку нејзиното режисерско и сценаристичко првенче „Во земјата на крв и мед“. Можеби тоа и била намерата? :)

nogata-na-angelina-1

nogata-na-angelina-2

nogata-na-angelina-3

nogata-na-angelina-7

nogata-na-angelina-4

nogata-na-angelina-5

nogata-na-angelina-8

nogata-na-angelina-9

nogata-na-angelina-10

nogata-na-angelina-12

nogata-na-angelina-13

nogata-na-angelina-14

nogata-na-angelina-15

nogata-na-angelina-16

nogata-na-angelina-17

nogata-na-angelina-18

nogata-na-angelina-19

nogata-na-angelina-20

nogata-na-angelina-21

nogata-na-angelina-22

nogata-na-angelina-23

nogata-na-angelina-24

 

Би можело да ве интересира:

Ретки егзотични овошја за кои не сте слушнале досега, а ќе сакате да г... Банани, ананас, манго, киви... Тоа се првите асоцијации на кои ќе се сетите кога...
8 трикови кои ќе ви помогнат да откриете кога некој ве лаже За жал, сите во животот барем еднаш сме се „изгореле“ на лажни луѓе кои гледаат ...
Колку се разликуваат детските игралишта ширум светот? Британскиот фотограф Џејмс Молисон верува дека некои од најважните моменти во жи...