Диско на 18ти кат, а тоалетот „слики апарат“

Ако си во Њујорк во дискотека на 18ти спрат и ужасно многу ти се оди во тоалет, нема да пребираш дали ќе те види цел град или не.

Па така, ова е чист пример за безгрижно вршење на „работата“.

Сликано е во клубот Boom Boom Room, а кој би рекол дека некој ќе „добаци“ до 18-ти спрат, па уште и дека ќе успее да направи фотки!

disko-na-18ti-kat-a-toaletot-sliki-aparat-1

disko-na-18ti-kat-a-toaletot-sliki-aparat-2

disko-na-18ti-kat-a-toaletot-sliki-aparat-3

disko-na-18ti-kat-a-toaletot-sliki-aparat-4

disko-na-18ti-kat-a-toaletot-sliki-aparat-5

disko-na-18ti-kat-a-toaletot-sliki-aparat-6

Би можело да ве интересира:
Најмодерната машка фризура за оваа годинаНајмодерната машка фризура за оваа година...
Од сите претставени машки трендови за 2014 година, за оваа пролет посебно се истакна фризурата која ...
Јадевте салата со кромид? Пинџур со лук? Како да се ослободите од мирисот?Јадевте салата со кромид? Пинџур со лук? Како да се ослободите од мирисот?...
Кромидот и лукот се неверојатни состојки во храната кои може многу да допринесат за вкусот на некое ...
Најголемиот фан на Мајли Сајрус - пиштол гол ја покани на матураНајголемиот фан на Мајли Сајрус - пиштол гол ја покани на матура...
Ова е дефинитивно најголемиот фан на Мајли Сајрус! Мет Питерсон успешно ги сочувал сите најзначајни ...