„50 нијанси на сива“ ги поместува границите на женското уживање во сексот

Книгата „50 нијанси на сива“ со своите две продолженија започна нова сексуална револуција кај жените помеѓу 35 и 44 години.

50-nijansi-na-siva-gi-pomestuva-granicite-na-zenskoto-uzivanje-vo-seksot

До сега се продадени повеќе од 40 милиони примероци низ светот. Истражувањата до сега покажуваат дека жените уживаат најмногу во сексот околу 28мата година од животот, но границата се помести во распонот од 35 до 44 години, а повеќето признаваат дека токму оваа книга била инспирација за зголемено либидо.

47% од оние кои ја прочитале книгата тврдат дека активно влијаела на нивниот сексуален живот.

Би можело да ве интересира:
Пред да стане старлета, Ким Кардашијан ѝ била слугинка на Парис ХилтонПред да стане старлета, Ким Кардашијан ѝ била слугинка на Парис Хилтон...
Можеби сега е тешко да се поверува, но најпопуларната стрлета Ким Кардашијан, пред да дојде до оваа ...
Кои туристи обожаваат да се сончаат голи на плажа?Кои туристи обожаваат да се сончаат голи на плажа?...
Одморот на плажа сѐ уште е омилена дестинација за одмор на многу туристи, но нивните навики се разл...
Скромно: Новак и Јелена на меден месец во Полихроно, ГрцијаСкромно: Новак и Јелена на меден месец во Полихроно, Грција...
Баш како секој просечен човек од овој регион, Новак и Јелена Ѓоковиќ решиле по венчавката да одморат...

Препорачано од Facebook