Магијата на зимата и снегот

Снегот, мразот и се останато што следува со ниските температури може да додаде сосема нова димензија и ефект на фотографиите.

magijata-na-zimata-i-snegot-01

Заборавете на ниските температури и припремете се за неверојатните зимски глетки.

Фотографите кои се спремни да го направат тоа обично доловуваат неверојатни моменти и се наградени со прекрасни резултати.

Во оваа мала галерија се собрани едни од најубавите и најуспешни фото проекти. Уживајте!

magijata-na-zimata-i-snegot-1

magijata-na-zimata-i-snegot-2

magijata-na-zimata-i-snegot-3

magijata-na-zimata-i-snegot-4

magijata-na-zimata-i-snegot-5

magijata-na-zimata-i-snegot-6

magijata-na-zimata-i-snegot-7

magijata-na-zimata-i-snegot-8

magijata-na-zimata-i-snegot-9

magijata-na-zimata-i-snegot-10

 

Би можело да ве интересира:
Облека која ја проширува секоја фигура: 3 модели кои треба да ги избегнуватеОблека која ја проширува секоја фигура: 3 модели кои треба да ги избегнувате...
Функцијата на облеката освен да го покрие телото е и да ги истакне најубавите делови на него, а да г...
Шминката не ја прави жената убава и сексапилна, туку нешто сосема друго...Шминката не ја прави жената убава и сексапилна, туку нешто сосема друго......
Многу жени сметаат дека клучот на убавината се наоѓа во чантата преполна со шминки. Главните виновни...
Непишани Фејсбук правила кои треба да ги знаете (видео)Непишани Фејсбук правила кои треба да ги знаете (видео)...
Постојат некои непишани правила на Фејсбук кои би требало сите да ги знаеме и почитуваме. Сигурно от...