Забавни, традиционални, енергични...: Каков тип сте според омиленото кафе?


Забавни, традиционални, енергични...: Каков тип сте според омиленото кафе?

Секој си има свој определен тип на кафе кој му е омилен, постојано го пие и ужива во него.

zabavni-tradicionalni-energicni-kakov-tip-ste-spored-omilenoto-kafe-001.jpg

А, тој тип на кафе може да одреди и какви сте по природа.

Така на пример, некои луѓе се енергични, некои традиционални...

Каков тип сте вие според кафето кое го пиете?

zabavni-tradicionalni-energicni-kakov-tip-ste-spored-omilenoto-kafe-2.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Портрети на славните насликани со кафе (фото) Уметноста на младата артистка @nuriamarq е нешто кое не се гледа секојдневно. ...
8-те вештини кои секој 18-годишник треба да ги усоврши Полнолетноста е период во кој според многумина децата се веќе оформени личности ...
Јапонците одат во шума, Германците пијат пиво: Техники за среќа од цел... Кога ќе погледнеме наназад во нашите животи често тоа што е најзначајно се наста...