20 животни искуства кои секој маж треба да ги искуси пред да наполни 40 години


20 животни искуства кои секој маж треба да ги искуси пред да наполни 40 години

Конечна листа на животни искуства и работи кои секој маж треба да ја има исполнето пред да ја заврши 4-тата деценија од животот.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-001.jpg

Пред да наполните 40 ќе имате сосема доволно време за да ги направите следниве 20 работи и не смее да ја пропуштите секоја шанса за нивно реализирање:

1. Да го возите автомобилот од соништата на тест возење или изнајмен на неколку часа.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-1.jpg

2. Да стигнете со бротче од еден до друг град и вие да управувате.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-2.jpg

3. Да помогнете на некој на кој му е потребна помош, без да го кажете тоа на никого.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-3.jpg

4. Да поминете 1 недела исклучени од светот и секојдневието.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-4.jpg

5. Да нуркате и да видите застрашувачки огромни водни суштества.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-5.jpg

6. Да креирате коктел по ваш вкус, со ваши состојки, кој ќе биде како личен потпис.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-6.jpg

7. Да пораснете брада, барем еднаш.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-7.jpg

8. Да сошиете барем еден костим по ваша мерка, не да купите.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-8.jpg

9. Да живеете неколку месеци во друга земја каде што не ги знаете јазикот и културата.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-9.jpg

10. Да изедете оброк кој сам сте го уловиле и зготвиле.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-10.jpg

Листата продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

20 работи од кои треба да се откажете веднаш Зошто ни е толку тешко да се откажеме? Откажувањето не секогаш значи дека се пре...
6 работи што не треба да ги правите кога не можете да заспиете Сите сме имале моменти кога никако не можеме да заспиеме навечер. Колку и да се ...
18 работи кои мора да ги направите летово Летото е веќе во полн ек. За многумина омилено годишно време посветено на одмор,...