Низ илустрации: Женските маки во лето


Низ илустрации: Женските маки во лето

Многу девојки не го сакаат летото поради сите мачни ситуации кои доаѓаат со него, а со кои мора да се соочат. И тоа е сосема разбирливо, бидејќи никој не би посакал да му се случуваат такви непријатни ситуации.

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-01.jpg 

Сепак, нема бегање од тоа, единствено што можеме да направиме е да го прифатиме и понекогаш да си се пожалиме.

Од растечена шминка, до црвенила по кожата – да се потсетиме на сите проблеми со кои се соочуваме во лето:

Внатрешноста на вашите бутови не знае дека сте ослабеле

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-02.jpg

Кога ќе отидете после цела година на одмор и ќе ви се погодат „оние денови“

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-03.jpg

Сите сандали имаат еден заеднички проблем:

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-04.jpg

Постојат 2 вида на шорцеви:

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-05.jpg

Можете да заборавите на сите „разлетани“ фустани

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-06_copy.jpg

Зошто не може косата да расте толку брзо како влакната на нозете?

smeshni-ilustracii-koi-gi-prikazhuvaat-teshkotiite-so-koi-devojkite-se-soochuvaat-vo-leto-07.jpg

Уште 6 илустрации на следната страна...Би можело да ве интересира:

Бруталната реалност за животот низ илустрациите на еден шпански уметни... Рафаел Алварез е талентиран шпански артист кој своите илустрации ги прави како м...
Летни маки во кои ќе се пронајде секоја жена Летото е период кога дефинитивно можете да комбинирате многу стилски парчиња обл...
5 реченици што сингл девојките не сакаат да ги слушнат Кога некоја од нашите пријателки е сингл, често знаеме да го потенцираме нејзини...