Низ илустрации: Убавините кога живееш сам


Низ илустрации: Убавините кога живееш сам

Сигурно некогаш и вие сте посакале да живеете сами одреден период од животот.

niz-ilustracii-ubavinite-koga-zhiveesh-sam-01.jpg

Тоа може да биде забавно и интересно, да правите што ќе посакате и кога ќе посакате, без никој за ништо да ви замери.

Но понекогаш знае да биде и тешко. Затоа е важно да се гледа само на позитивните работи и да се ужива во животот, ако веќе сте се одлучиле на тоа.

Преку овие илустрации е прикажано како е да се живее сам, на еден шармантен начин:

Имате време да се грижите за себеси

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-002.jpg

И да си дозволите малку да бидете несмасни

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-03.jpg

Понекогаш заборавате на правилата за однесување

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-04.jpg

Ваш избор е кога во домот ќе направите неред

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-05.jpg

И потоа по своја волја да го средите во 3 часот наутро

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-06.jpg

Домашните обврски можат да почекаат кога има друг приоритет

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-07.jpg

Можете да оставите ваши траги насекаде

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-08.jpg

Тоа е само ваш дом

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-09.jpg

Уште 9 илустрации на следната страна...Би можело да ве интересира:

Илустрации кои откриваат скриени светови од секојдневието Андреа Учини е уметник од Италија кој направи серија интересни илустрации со скр...
Стратегија од Google тренер: Како да го креирате вашиот идеален живот? Колку пати во животот сами на себе сте си ветиле дека ќе си го доведете животот ...
Низ животот на татко и ќерка: Илустрации кои покажуваат колку брзо пом... Уметникот кој е добитник на награда за неговите дела, направи стрип кој го прика...