16 илустрации за контроверзната природа на жените


16 илустрации за контроверзната природа на жените

Животот е непредвидлив со жена - тоа е сè што треба да знаете за нив, најсимпатично кажано.

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-001.jpg

16-те илустрации во продолжение ќе ви помогнат малку од малку да ги разберете жените и нивната „едно зборувам, друго правам“ навика.

А, жените и девојките дефинитивно ќе се препознаат во секоја една дадена ситуација.

Сè завршува со „жени – не можеш со нив, но не можеш ни без нив.“

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-1.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-2.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-3.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-4.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-5.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-6.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-7.jpg

16-ilustracii-za-kontroverznata-priroda-na-zenite-8.jpg

Илустрациите продолжуваат на следната страна...Би можело да ве интересира:

Илустрации кои откриваат скриени светови од секојдневието Андреа Учини е уметник од Италија кој направи серија интересни илустрации со скр...
Работи кои на жените им биле забранети да ги прават во минатото Сите знаеме дека во минатото дискриминацијата на жените била многу лоша, но не с...
Важни совети за парите кои треба да ги знаете до 30-тата година Некои луѓе, до 30-тата година веќе успеваат толку многу да се осамостојат, што м...