Играј Gold Miner Vegas


Играј Gold Miner Vegas

Играјте Gold Miner Vegas!

igrajte-gold-miner-vegas-povekjeБидејќи успешно ве “заразивме“ минатата недела со првиот дел од играта Gold Miner, сега ќе имате можност малку и да прошетате низ светот во...

 

...потрага по злато. Станува збор за Gold Miner Vegas.

Чичко рудар овој пат треба да прошета низ сите континенти, тргнувајќи од Австралија, да собере доволно злато за да се коцка во Вегас. Повеќе можности, повеќе авантура, но и потежок пат за да стигнете целта.

Инструкциите остануваат исти:

За управување ја користите стрелката надолу и по потреба (за динамит) стрелката нагоре. Количката ја движите со стрелките – лево и десно.

Ви посакуваме добра забава и успешен пат до Вегас! Cool

П.С. За незаситните играчи, http://igri.crnobelo.com е нашиот портал со над илјада игри!

Би можело да ве интересира:

10 животни промени низ кои поминува секоја жена кога ќе наполни 30 год... Жените низ целиот свет од сите култури го мразат стареењето, но тоа особено го м...
9 клучни моменти поради кои се каеме кон крајот на секоја година Додека го ситниме последниот месец од годината, сите погледнуваме кон календарот...
Опседнат со Покемон до тој степен што од кучето си направил Пикачу (ви... За само неколку недели, светот го зафати Покемон лудило. Никој не знае како и зо...