Разговарајте со Господ

igod-povekjeРазговарајте со Господ во реално време. Прашајте го било што, а тој ќе одговори и тоа во истиот момент! Нешто што мора да се проба! За жал само на англиски...

 

Би можело да ве интересира:

Брз психо-тест: Што ќе ви ја подигне самодовербата? Заборавете на моменталните проблеми и дозволете проблемите да си заминат – сè е ...
Дали живеете по бонтон правила? Повеќето луѓе ќе се согласат, не постои нешто подобро од тоа да се најдете покра...
Само специјални агенти можат да го решат овој тест - Дали сте еден од ... Трикот е да погодите која шара недостасува во означеното поле. На почетокот, сè ...