Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Монтери 20-10-2017
Лимар 20-10-2017
Продавач 20-10-2017


Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо?

test-za-ocite-mozete-da-go-vidite-ona-shto-e-nevidlivo-01.jpg

Колку ви е добар видот? Колку брзо и прецизно можете да забележите слабо видливи работи?

Се потпирате на вашиот вид или повеќе на вашата логика?

Решете го тестот и откријте:

Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо?
 1. 1. Кој облик е прикажан до стрелката?


 2. 2. Која буква е прикажана до стрелката?
  G
  O
  C
  Q
 3. 3. Кој број е прикажан до стрелката?
  89
  88
  80
  83
 4. 4. Како изгледа коњот?


 5. 5. Што е прикажано под стрелката?


 6. 6. А, тука?


 7. 7. Кој геометриски облик е прикажан под стрелката?


 8. 8. А, тука?


 9. 9. Кој број го гледате?
  71
  74
  21
  81

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку долго ќе патувате до Марс, ако се движите со брзина на светлинат... Денес имаме малку невообичаено, но секако интересно, прашање. Ќе ви треба малку ...
Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест Дали знаете колку ви е прецизен видот? Колку добро можете да забележувате речиси...
Анализа на карактерот преку тест со сива боја Сивата боја е доволно неутрална за да може да носи во себе информации кои можат ...