Квиз со бои кој ќе ви открие - Една работа која вреди да ја направите во 2017-та


Квиз со бои кој ќе ви открие - Една работа која вреди да ја направите во 2017-та

Веројатно сите имаме список на работи кои очекуваме да ги направиме или завршиме во новата година, но на 31-ви декември ќе сфатиме дека не сме ни до половина.

kviz-so-boi-koj-ke-vi-otkrie-edna-rabota-koja-vredi-da-ja-napravite-vo-2017-ta-01.jpg

За да не се оптоварувате со листи и списоци, забавувајте се и врз база на вашите избори на бои и шари, и така откријте која работа вреди да ја направите во оваа 2017-та.

Не мора да го промените светот, доволно е да побарате покачување, да вдомите животинче или научите нова вештина.

Квиз со бои кој ќе ви открие - Една работа која вреди да ја направите во 2017-та
  1. 1.


  2. 2.


  3. 3.


  4. 4.


  5. 5.


  6. 6.


  7. 7.


М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Во колку погрешни работи сте верувале со години? Вистината и лагата може да бидат слични, односно некои вистини во кои сте 100% у...
Квиз со снегулки: Кои се вашите силни страни? Снегулките се како магични кристали. Ретко ќе најдете две исти снегулки и во тоа...
Квиз: Која е вашата работа од соништата? Кога бевме мали, сите сакавме да станеме доктори, наставници, астронаути, пејачи...