Во колку погрешни работи сте верувале со години?


Во колку погрешни работи сте верувале со години?

Вистината и лагата може да бидат слични, односно некои вистини во кои сте 100% убедени, може да бидат и лаги.

vo-kolku-pogresni-raboti-ste-veruvale-so-godini-001.jpg

Збунувачки, баш како и вашите познавања, односно непознавања за одредени работи и области.

Време е да откриете во колку погрешни работи сте верувале со години и да го проширите знаењето:

Во колку погрешни работи сте верувале со години?
 1. 1.
  Точно
  Погрешно
 2. 2.
  Точно
  Погрешно
 3. 3.
  Точно
  Погрешно
 4. 4.
  Точно
  Погрешно
 5. 5.
  Точно
  Погрешно
 6. 6.
  Точно
  Погрешно
 7. 7.
  Точно
  Погрешно
 8. 8.
  Точно
  Погрешно
 9. 9.
  Точно
  Погрешно
 10. 10.
  Точно
  Погрешно

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку долго ќе патувате до Марс, ако се движите со брзина на светлинат... Денес имаме малку невообичаено, но секако интересно, прашање. Ќе ви треба малку ...
Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Добро се скриени, но обидете се: Колку зрна кафе се кријат во џунглата... Оние кои не можат да го замислат својот живот без кафе веројатно ќе бидат поупор...