Одговорете брзо: Што видовте прво, жена, цвет, маска или лист?


Одговорете брзо: Што видовте прво, жена, цвет, маска или лист?

odgovorete-brzo-shto-vidovte-prvo-zena-cvet-maska-ili-list-01.jpg

Убавата слика на уметникот Октавиј Окамп на почетокот може да ве збуни. Во неа како да се случува нешто чудно. Ама тоа се само првите неколку секунди.

Токму во тие секунди, што прво ќе забележите, може да ви открие нешто важно за вас.

Што гледате на сликата?
  1. Што гледате на сликата?
    Цветови
    Маска
    Жена
    Лист

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Тест низ оптичка илузија: Колку сте емотивни? Оптичките илузии се секогаш привлечни бидејќи секој пар очи гледа нешто различно...