Краток психо-тест: Што сакате да промените во животот?


Краток психо-тест: Што сакате да промените во животот?

kratok-psiho-test-shto-sakate-da-promenite-vo-zivotot-01.jpg

Што би сакале да промените? Ако не сте сигурни како би одговориле на ова прашање, тогаш овој психолошки тест може да ви помогне.

Откријте нешто повеќе за самите себе или пак, само потврдете си го она во кое веќе сте сигурни.

Одберете одговори кои најмногу одговараат на вас и откријте:

Краток психо-тест: Што сакате да промените во животот?
 1. 1.
  Денес луѓето треба повеќе да бидат солидарни
  Личниот пример е најважен
  За да ги разберете другите, треба прво да се разберете себе
 2. 2.
  Ќе работам на место каде имам повеќе контакт со луѓето
  Повеќе ќе се посветам на добротворните акции
  Ќе работам како директор на некоја мултинационална компанија
 3. 3.
  Ниту еднаш
  Двапати до 4 пати
  Повеќе од 4 пати
 4. 4.
  Ќе глумам рамнодушност
  Ќе извадам „алатка за одбрана“
  Ќе се молам сè да помине добро
 5. 5.
  За забава
  За расположување и смеење
  За да бидам покрај пријателите
 6. 6.
  Сите се фини
  Поголемиот дел се малограѓани
  Како и секаде, некои се добри, некои лоши
 7. 7.
  Доста
  Имам среќа што те имам тебе покрај себе
  Не ме разбираш
 8. 8.
  Ретко ве лаже
  Често ви недостасува
  Ве плаши
 9. 9.
  Енергични и дрски
  Несовесни и одлучни
  Неодлучни и попустливи
 10. 10.
  Случајни кратки патувања и излети
  Патувања на егзотични и далечни дестинации
  Пакет - аранжмани

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одберете слика и откријте што може да очекувате следнава недела Сите понекогаш сакаме да дознаеме што нé очекува во блиска иднина и какви работи...
Брз тест: Какво значење има картата која ќе ја одберете? Желбата да се дознае што носи иднината кај луѓето постои уште одамна. Луѓето чес...
Тест од 30 секунди: Оптички илузии откриваат дали сте под стрес Во денешно време, со брзото темпо на живот, ретко се наоѓа некој кој не е под ст...