Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Адвокат 26-04-2017
Ѕидар 26-04-2017


Психоанализа низ една фотка: Од што се плашите најмногу?

Секој човек има различни стравови. За некои од нив постои логично објаснување, а други пак не се погодни за било какво толкување.

psihoanaliza-niz-edna-fotka-od-sto-se-plasite-najmnogu-001.jpg

Нормално е да се плашите, но важно е да се разбере што го предизвикува вашиот страв.

Со оглед на тоа што ова чувство силно влијае на нервниот систем, би било добро доколку не се плашите залудно. Идентификувањето на изворот на стравот е исклучително важно.

Можеби следниов психолошки тест ќе ви помогне во тоа.

Одберете ја сликата што најдобро го опишува вашиот страв:

Психоанализа низ една фотка: Од што се плашите најмногу?
  1. 1. Одберете ја сликата што најдобро го опишува вашиот страв:
    Слика 1
    Слика 2
    Слика 3
    Слика 4

М. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Должината на палецот го одредува карактерот: Какви сте по природа? Биолозите тврдат дека луѓето со различна пропорција на прстите и нивните фаланги...
Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест Дали знаете колку ви е прецизен видот? Колку добро можете да забележувате речиси...
Анализа на карактерот преку тест со сива боја Сивата боја е доволно неутрална за да може да носи во себе информации кои можат ...