Само луѓето кои забележуваат ситници ќе откријат што не е во ред со овие 9 фотки


Само луѓето кои забележуваат ситници ќе откријат што не е во ред со овие 9 фотки

samo-lugjeto-koi-zabelezuvaat-sitnici-ke-otkrijat-sto-ne-e-vo-red-so-ovie-9-fotki-001.jpg

Подгответе се за илустрации кои добро ќе ве замислат и ќе ви го размрдаат мозокот, но без да размислувате математички или логички.

Важно е внимателното опсервирање и анализирање.

Дали имате изострено око за детали и колку забележувате синици, откријте низ само 9 фотки:

(За да ги откриете одговорите, кликнете на сликите)

Само луѓето кои забележуваат ситници ќе откријат што не е во ред со овие 9 фотки
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот
 9. 9.
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Колку долго ќе патувате до Марс, ако се движите со брзина на светлинат... Денес имаме малку невообичаено, но секако интересно, прашање. Ќе ви треба малку ...
Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо? Колку ви е добар видот? Колку брзо и прецизно можете да забележите слабо видливи...