Вирална загатка - Колку мрачни тајни се кријат на сликата?


Вирална загатка - Колку мрачни тајни се кријат на сликата?

Земете лупа и длабоко концентрирајте се, бидејќи за вас имаме мистерија за решавање која сме сигурни дека ќе ви биде тешка.

slika-polna-so-tajni-koja-kolku-podolgo-ja-gledate-izgleda-se-postrashna-01.jpg

Оваа слика стана вирална само неколку часа после објавувањето и со добра причина.

На прв поглед, се чини како да гледате во обичен американски ресторан од `40-ите или `50-ите.

Но, ако погледнете одблизу и се концентрирате на малите детали ќе сфатите дека гледате во сè, само не во обична слика.

Веројатно веднаш ви падна во очи черепот во кафето.

Но, ако погледнете подобро ќе почнете да забележувате многу луди работи. Пример, мистериозни пипци, слепа личност која чита...

Што друго може да се забележи на сликата?

slika-polna-so-tajni-koja-kolku-podolgo-ja-gledate-izgleda-se-postrashna-1.jpg

Инаку, сликата е дело на Џеф Ли Џонсон.

Колку чудни работи забележавте?

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Со каков маж ќе стапите во брак? Секоја девојка сонува да го најде идеалниот партнер со кој ќе го помине остатоко...
Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Психолошки тест со кој полесно ќе откриете: Што ве загрижува во момент... Овој психолошки тест го открива она што длабоко го криете во себе, а за што може...