Ве предизвикуваме со 5 детски загатки кои се претешки за 95% од возрасните


Ве предизвикуваме со 5 детски загатки кои се претешки за 95% од возрасните

Дечињата го гледаат светот многу поразлично од возрасните. И тоа не секогаш значи поедноставно и полесно.

ve-predizvikuvame-so-5-detski-zagatki-koi-se-preteski-za-95-od-vozrasnite-001.jpg

Некогаш нивните загатки и прашања може да ви ја предизвикаат интелигенцијата и да ви ја проверат брзината на размислување.

Се сомневаме дека сите 5 ќе ги одговорите точно, но барем вреди да се обидете:

(Кликнете на сликите за да го проверите одговорот)

Ве предизвикуваме со 5 детски загатки кои се претешки за 95% од возрасните
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Само генијалците ќе успеат да ги решат овие загатки за 30 секунди Логичките загатки се добри за луѓето на сите години бидејќи го активираат мозоко...
Тест низ оптичка илузија: Колку сте емотивни? Оптичките илузии се секогаш привлечни бидејќи секој пар очи гледа нешто различно...
14 детски загатки со кои возрасните ќе се помачат Сигурно кога бевте мали, сте биле опседнати со сите можни загатки на училиште. ...