Квиз: Која е првата работа која ви падна во очи од целата слика?


Квиз: Која е првата работа која ви падна во очи од целата слика?

koja-e-prvata-rabota-koja-vi-padna-vo-oci-od-celata-slika-01.jpg

Сите добро знаеме дека колку и да се трудиме да ги гледаме работите во целост, да ја гледаме поголемата слика, има одреден детаљ кој упорно ни го одвлекува вниманието.

Затоа, внимателно погледнете ја сликата и одберете само еден дел накај кој ви залетаа очите.

Одберете само едно нешто:

Квиз: Која е првата работа која ви падна во очи од целата слика?
 1. 1. Што прво ви падна во очи кога ја видовте сликата?
  Елки
  Девојка
  Чадор
  Клацкалка
  Грмушки со цвеќе
  Корпа
  Грмушки без цвеќиња
  Брод
  Гума
  Замок од песок
  Птица
  Дете
  Риболовец
  Куче
  Сонце

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку долго ќе патувате до Марс, ако се движите со брзина на светлинат... Денес имаме малку невообичаено, но секако интересно, прашање. Ќе ви треба малку ...
Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо? Колку ви е добар видот? Колку брзо и прецизно можете да забележите слабо видливи...