Дали разликувате скапи од евтини костими за капење?


Дали разликувате скапи од евтини костими за капење?

Во екот на сезоната на одмори и плажи, ќе видите илјадници модели на костими за капење кои ви се нудат.

dali-razlikuvate-skapi-od-evtini-kostimi-za-kapenje-001.jpg

Некои ветуваат сокривање на широките колкови, други нудат побујно деколте...

Но, дали знаете да разликувате што е скапо и се исплати, а што евтино и следна сезона повеќе нема да го облечете?

Проверете:

Дали разликувате скапи од евтини костими за капење?
  1. 1.

  2. 2.

  3. 3.

  4. 4.

  5. 5.

  6. 6.

  7. 7.

  8. 8.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дали разликувате скап од евтин невестински фустан? Веќе имавте можност да тестирате колку ви е изострено окото и дали лесно можете ...
Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо? Колку ви е добар видот? Колку брзо и прецизно можете да забележите слабо видливи...
Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...