Дали можете да изброите 8 парчиња храна на сликата?


Дали можете да изброите 8 парчиња храна на сликата?

8 различни парчиња храна измешани во една избледена слика. Колку добро може да препознаете што сè има?

dali-mozete-da-izbroite-8-parcinja-hrana-na-slikata-1.jpg

Мала помош: Крушата сите ја гледаме...

Потоа ви недостасуваат уште 7. Дајте сè од себе.

Ако се откажете или сакате да го проверите одговорот, свртете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Колку долго ќе патувате до Марс, ако се движите со брзина на светлинат... Денес имаме малку невообичаено, но секако интересно, прашање. Ќе ви треба малку ...
Добро се скриени, но обидете се: Колку зрна кафе се кријат во џунглата... Оние кои не можат да го замислат својот живот без кафе веројатно ќе бидат поупор...
Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...