Која од двете жени е мајка на детето?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Монтери 20-10-2017
Лимар 20-10-2017
Продавач 20-10-2017


Која од двете жени е мајка на детето?

Добро погледнете ја илустрацијата на која две жени седат соочени лице во лице, а помеѓу нив седи детенце.

koja-od-dvete-zeni-e-majka-na-deteto-01.jpg

Прашањето е – која од овие две жени ви личи дека е негова мајка?

Жената од десно, со руса коса или жената од лево, со црна коса?

Толкувањето на одговорот се крие на следната страна...Би можело да ве интересира:

Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест Дали знаете колку ви е прецизен видот? Колку добро можете да забележувате речиси...
Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот? Дали сè уште сте во потрага по вашата сродна душа или без да знаете е тука некад...
На кого ќе му помогнете најпрво? Погледнете ја убаво илустрацијата и замислете дека се наоѓате на самото место на...