Како ја држите шолјата за кафе?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Монтери 20-10-2017
Лимар 20-10-2017
Продавач 20-10-2017


Како ја држите шолјата за кафе?

Веруваме дека сите човечки навики имаат своја причина и последица.

kako-ja-drzite-soljata-za-kafe-001.png

Нашето однесување, како и нашите гестови, диктираат каква личност сме.

Срамежливата личност, на пример, секогаш кога зборува гледа надолу или ги прекрстува рацете, наводно за да се заштити од другите.

Уште една ситница која ви го издава карактерот исто така е и држењето на шолјата за кафе или чај.

Во која сликичка ќе се пронајдете:

Како ја држите шолјата за кафе?
  1. Како најчесто ја држите шолјата?
    Како на сликата број 1
    Како на сликата број 2
    Како на сликата број 3
    Како на сликата број 4

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Квиз со снегулки: Кои се вашите силни страни? Снегулките се како магични кристали. Ретко ќе најдете две исти снегулки и во тоа...
Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...