Најди го скриениот предмет - Божиќни загатки за концентрација


Најди го скриениот предмет - Божиќни загатки за концентрација

Во целиот новогодишен и божиќен хаос, сигурно ви е тешко да останете фокусирани и сконцентрирани.

najdi-go-skrieniot-predmet-bozikni-zagatki-za-koncentracija-001.jpg

Додека умот ви лета на сите страни, а имате обврски за завршување, направете го овој краток квиз кој ве тера да си ја подобрите концентрацијата.

Треба да ги напрегнете очите и да бидете упорни. Потоа истото применете го и за обврските.

Почнуваме:

Најди го скриениот предмет - Божиќни загатки за концентрација
 1. 1. Најди го различниот Дедо Мраз:
  Кликни за одговорот
 2. 2. Која снегулка е различна:
  Кликни за одговорот
 3. 3. Најди го роботот помеѓу џуџињата:
  Кликни за одговорот
 4. 4. Најди го скриеното бебе во зимската идила:
  Кликни за одговорот
 5. 5. Каде е птицата помеѓу ирвасите:
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Добро се скриени, но обидете се: Колку зрна кафе се кријат во џунглата... Оние кои не можат да го замислат својот живот без кафе веројатно ќе бидат поупор...
Тест: Која од детските силуети ви личи на девојче? Краток психолошки тест кој ќе ви го пополни слободното време, ќе ви ги размрда м...
Што ќе бевте да живеевте во волшебнички свет? Има толку многу работи кои би можеле да бидете кога би живееле во волшебнички св...