Тест: Која од детските силуети ви личи на девојче?


Тест: Која од детските силуети ви личи на девојче?

Краток психолошки тест кој ќе ви го пополни слободното време, ќе ви ги размрда мозочните виуги и ќе ви открие неколку детали за вас.

test-koja-od-detskite-silueti-vi-lici-na-devojce-001.jpg

Внимателно треба да ги разгледате трите силуети од дечиња и да одговорите – кое од дечињата е женско?

Откако одбравте, продолжете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Тест од 30 секунди: Оптички илузии откриваат дали сте под стрес Во денешно време, со брзото темпо на живот, ретко се наоѓа некој кој не е под ст...
Со каков маж ќе стапите во брак? Секоја девојка сонува да го најде идеалниот партнер со кој ќе го помине остатоко...
Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...