Фотосесија која подразбира уништување на венчаницата „Trash the Dress“ - да или не?


Фотосесија која подразбира уништување на венчаницата „Trash the Dress“ - да или не?

Одредени жени религиозно ги чуваат своите венчаници. По свадбата, веднаш уредно ги пакуваат или вакумираат, со надеж дека еден ден некој повторно ќе ја облече венчаницата од нивните соништа.

Fotosesija-koja-podrazbira-unistuvanje-na-vencanicata-da-ili-ne-01.jpg

Но, одредени жени имаат порадикални идеи. Тие едноставно не гледаат поента во чување на венчаницата, па се решаваат за креативни фотосесии со наслов „Trash the Dress“ или уништи го фустанот.

Оваа традиција е актуелна последниве 15-тина години во светот. Идејата е откако веќе фустанот послужил за намената, односно венчавката, истиот да се употреби за да се создаде креативна фотка. Елегантни алишта како констраст во средина или екстериер каде што воопшто не одговараат.

Младоженците немаат проблем да скокнат во базен, да се брцнат во океанот, да се маваат со бои или кал, сé со цел да се создаде поинтересна и поуникатна пост-свадбена фотосесија.

Дали би се согласиле на ова? Ви се допаѓа ли идејата и би го преживеале ли уништувањето на вашиот невестински фустан?

Погледнете како изгледа „Trash the Dress“ процесот:

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

За храбри невести - Дводелни венчаници Овие венчаници се спој на традиционалното и модерното и дефинитивно се наменети ...
5 прекрасни невести објаснуваат зошто не слабееле за нивниот свадбен д... „Како изгледа полничка невеста? Па таа изгледа токму како мене!“, велат овие сам...
Романтични венчаници за пролет 2017 (фото) Колекциите невестински фустани наменети за пролетната сезона во 2017-тата година...