Илустрации: Љубовта пред и после 30-тата година


Илустрации: Љубовта пред и после 30-тата година

За многу од нас, 30-тиот роденден претставува пресврт во животот.

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-001.jpg

Некои се плашат од оваа бројка, додека други ќе ви кажат дека апсолутно ништо не им променила.

Но, и во двата случаи, многу работи се менуваат на поле љубов, колку и да не забележувате или не признавате.

Низ илустрации ве водиме низ темата – Како се менува љубовта пред и после 30-тата- година?

Неколку часа без партнерот

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-1.jpg

Љубовни разговори

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-2.jpg

После долга вечер со пријателките

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-3.jpg

Искажување емоции

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-4.jpg

Дотерување за состанок

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-5.jpg

Подароци

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-6.jpg

Алкохол

ilustracii-ljubovta-pred-i-posle-30-tata-godina-7.jpg

Продолжуваат на следната страна...Би можело да ве интересира:

Зошто го губиме интересот кога другата личност е заинтересирана за нас... Во природа ни е на нас луѓето да тежнееме кон и посакуваме нешто што не можеме д...
Совети за успешен брак од 10 земји во светот Уште од мали нозе, сите сонуваме за среќен брак и живот како од бајките. Но, за ...
30 правила благодарение на кои ќе имате фантастичен секс после 30-тата Сите мислат дека до 30-тата знаат апсолутно сè што може да се знае на тема секс ...