Убавината на врските низ илустрации


Убавината на врските низ илустрации

Пред 3 години, илустраторката Туна Дан почнала да ги објавува своите прекрасни реалистични илустрации за вљубувањето, врските и раскинувањата на социјалните мрежи.

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-01.jpg

Таа креира кратки романтични приказни во кои сите можат да се пронајдат.

Еве ден дел од нив:

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-1.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-2.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-3.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-4.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-5.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-6.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-7.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-8.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-9.jpg

ubavinata-na-vrskite-niz-ilustracii-10.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Низ илустрации: Како јас го гледам секојдневието, а како мојата девојк... На многу работи во животот, девојките и момците гледаат сосема различно и се нав...
Каков е животот кога си немажена на 40 години? Овие шест жени отворено зборуваат за тоа како изгледа кога не сте мажени по четв...
Парови кои се доказ дека љубовта нема рок на траење Љубовта не е само прекрасно чувство, туку и предизвик. Бара страст и непоколебли...